Wat is direct mail?

Direct mail is een uitstekend middel om in korte tijd al uw klanten en prospects op een persoonlijke manier via post te benaderen met (ongeveer) dezelfde boodschap. Het is nog steeds de meest succesvolle manier om uzelf onder de aandacht te brengen, zeker als de mailing opvallend is ten opzichte van andere post en adequaat wordt opgevolgd. 

Direct Mail door Erenpack

Wij zorgen er voor dat uw mailing wordt verstuurd, zoals u dat voor ogen heeft!

Wanneer wij de materialen bij elkaar hebben voor de mailing (brief, folder, brochure, tijdschrift, gadget enz.) dan kunnen wij uw mailing geadresseerd (uitgeprint of geseald) en indien gewenst en zo nodig gecouverteerd (in een envelop) versturen volgens uw specificaties. Tegen de gunstigste tarieven op uw eigen debiteurennummer of die van Erenpack indien gewenst.

Uw mailing in een doosje met een strik er om heen, verzending in een koker, tailor made verpakking? Laat het ons weten! Dankzij onze jarenlange ervaring in drukwerk, boekbinden, inpakken, verpakken, couverteren en verzenden is niets onmogelijk bij en via Erenpack.

Wat is couverteren?

Het vouwen, inpakken en adresseren van een mailing of van de (dagelijkse) post wordt aangeduid als 'Couverteren'. Meestal worden de items gecouverteerd in een envelop.

Couverteren door Erenpack

Erenpack heeft de beschikking over meerdere couverteermachines, waardoor het flexibel in kan spelen op opdrachten van verschillende opmaak, samenstelling, formaat en oplage. Uw mailing adresseren, printen, personaliseren en ter post aanbieden behoort ook tot de mogelijkheden. Kan uw mailing niet machinaal worden verwerkt door een toevoeging van bijvoorbeeld een gadget? Geen probleem! Onze DM afdeling vult indien nodig uw mailing ook handmatig.

Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden van couverteren bij Erenpack, neem dan vrijblijvend contact op! 

Informatie aanvragen

Meer weten? Vraag gratis

nu aanvragen