Wat is fulfilment?

Alle activiteiten die plaats vinden nadat de klant iets heeft besteld. Er voor zorg dragen dat de bestelde producten ook daadwerkelijk op de gevraagde manier op de juiste plaats worden afgeleverd.

* opslag van de goederen en materialen
* uit- en inpakken
* adresseren en frankeren
* verzending van de pakketten

* ontvangst en verwerking van retouren
* after sales

Wat kan Erenpack voor u betekenen?

Fulfilment door Erenpack

Wij nemen u werk uit handen!

Uw goederen worden bij ons veilig opgeslagen. De door u ontvangen bestellingen worden door ons systeem ingelezen, waarna we de bestellingen inpakken op de door u aangegeven wijze. Vervolgens zorgen we voor een adequate en probleemloze verzending. Mochten uw klanten iets retourneren, dan zorgen wij weer voor de juiste afhandeling.

Doordat u kunt inloggen in ons systeem, kunt u de orderstatus volgen en uw voorraden bekijken. Indien u een automatisch bericht wilt ontvangen wanneer uw voorraad een minimum aantal bereikt, dan ontvangt u die.

Verpakken met inpakpapier, strik om de verpakking, grote doos, stevige doos, cadeaupakket, factuur bij de verpakking in met uw logo? Milieuvriendelijk verpakken en CO2-neutraal verzenden? Andere wensen? Laat het ons weten! Wij doen zonder problemen dat wat u wenst en belooft.

 

Voordeelcalculator

Fulfilment is praktisch altijd efficiënter dan "zelf doen". Berken het voor uw bedrijf!

bereken mijn voordeel

Informatie aanvragen

Meer weten? Vraag gratis

nu aanvragen